Home

Wie zijn wij?

WEA Randstad is uw Accountant en Adviseur in de regio Hoofddorp, Haarlemmermeer, Amsterdam en de Bollenstreek. Ook in het Groene Hart zijn wij behoorlijk thuis en vertrouwd. WEA is al meer dan 100 jaar actief in de accountancy en fiscale dienstverlening. In 2017 vierden wij ons 100- jarige bestaan. En toch zijn wij een modern kantoor dat op alle gebieden van de huidige ontwikkelingen thuis is. Onze dossiervorming is praktisch volledig digitaal. Wij zijn ingericht om u volledig digitaal te kunnen bedienen en ontzorgen. Wij maken nog graag een uitzondering voor de relaties die een ander tempo in deze ontwikkeling volgen. Het gaat tenslotte om uw wensen en hoe wij u daarin kunnen faciliteren.

Wat doen wij?

Wij zijn in onze dienstverlening actief voor het MKB, de agrarische- en de non-profitsector.  Lees hierover meer onder ons kopje “diensten”. Als u ons duidelijk uw behoeften communiceert dan regelen wij voor u intern of via ons netwerk voor u de juiste invulling.

Eenmanszaken; vennootschappen onder firma’s; maatschappen; besloten vennootschappen; verenigingen; stichtingen en overige bestuurlijk geleide organisaties behoren tot onze relaties. Dit al deze typen ondernemingen, met hun specifieke kenmerken en problematieken zijn wij thuis en vertrouwd.

Waarin gaan wij verder?

Wij zijn niet alleen specialist, maar ook de nuchtere sparringpartner voor al onze relaties. Staat u voor belangrijke vraagstukken of complexe problemen dan zult u ervaren dat WEA naast u staat, met u meedenkt, constructief en creatief is in het vinden van oplossingen, maar ook tegengas geeft.

Kennis die wij hebben opgedaan in vaak hele complexe omstandigheden en bedrijfsstructuren passen wij waar mogelijk toe bij andere relaties. Bedrijfsstructuren met daarin combinaties van eenmanszaken, cv’s, bv’s en stichtingen zijn ons niet vreemd. Met name de kennis van en de ervaring met de agrarische sector, een sector die zich kenmerkt als uitermate kritisch en complex, is hierbij een belangrijke kennisbron voor de overige sectoren.

De dienstverlening door WEA kenmerkt zich met name door het feit dat u als relatie centraal staat en wij u waar mogelijk ontzorgen.

Onze relaties zijn ons zeer trouw en vaak ook dierbaar geworden. Dit betekent echter niet dat wij niet kritisch blijven meedenken en daarnaast altijd open blijven staan voor zaken die onze dienstverlening nog verder zouden kunnen verbeteren. Het gaat er tenslotte om dat u een prettig gevoel heeft, tevreden bent en blijft.

Dat wij deze balans goed bewaken blijkt ook wel uit de cliëntentrouw en de hoge mate van klanttevredenheid die wij continu blijven meten. Ook in de prijs blijven wij voor u scherp en kritisch. Waar u een besparing kunt realiseren zullen wij u dat adviseren. Ook als dat een besparing op onze kosten is. Het gaat er tenslotte om dat u als relatie de beste kwaliteit voor de beste prijs geniet en uiteraard blijft genieten.

Niet voor niets wordt WEA (bijna) jaarlijks in vakbladen  uitgeroepen als het kantoor dat de “Beste kwaliteit/prijs verhouding” heeft.

WEA Randstad Accountants & Adviseurs BV is betrouwbaar, betrokken en beter.

Klik hier indien u eens geheel vrijblijvend een afspraak met ons wenst te maken.