WEA Bedrijfsscan

Vraagt u zich wel eens af: Heb ik mijn zaken nu optimaal geregeld of zijn er met,  binnen of voor mijn onderneming nog besparingen mogelijk?

Bent u reeds een zakelijke relatie bij WEA Randstad Accountants & Adviseurs BV dan hoeft u zich deze vraag niet te stellen. Elke jaarrekening en elke fiscale aangifte wordt bij WEA Randstad namelijk gereviewed en besproken door een ervaren accountant en/of een ervaren fiscalist.

In deze review komen alle elementen aan de orde die tot doel hebben de situatie ten behoeve van u als onze relatie te optimaliseren. Er kunnen uiteraard persoonlijke motieven zijn waarom door u kan worden afgeweken van de optimale situatie, maar dat is dan voor u wel een bewuste keuze.

Of het nu gaat om een besparing op onze kosten; een besparing door keuze van een andere ondernemingsvorm of gewoon het feit dat er bepaalde regelingen of subsidies (beter) kunnen worden toegepast wij scannen het voor u, overleggen het met u en begeleiden u bij eventuele vervolgstappen.

Bent u nog geen relatie bij WEA Randstad Accountants & Adviseurs BV dan begrijpen wij uw zorg volledig.

Er is namelijk een wir-war in het woud van regelgeving die moeilijk te doorgronden is. De specialisten van WEA Randstad vertalen deze wir-war naar voor u begrijpelijke taal.