Gratis bedrijfsscan!

Gratis bedrijfsscan

Vraagt u zich wel eens af: Heb ik mijn zaken nu optimaal geregeld of zijn er met,  binnen of voor mijn onderneming nog besparingen mogelijk? Laat dan hier uw gegevens achter zodat wij met u contact kunnen opnemen voor een vrijblijvende gratis bedrijfsscan.

 

  • Vraag hier de gratis bedrijfsscan aan!

 

Meer informatie over de gratis bedrijfsscan

Bent u reeds een zakelijke relatie bij WEA Randstad Accountants & Adviseurs BV dan hoeft u zich deze vraag niet te stellen. Elke jaarrekening en elke fiscale aangifte wordt bij WEA Randstad namelijk gereviewed en besproken door een ervaren accountant en/of een ervaren fiscalist.

In deze review komen alle elementen aan de orde die tot doel hebben de situatie ten behoeve van u als onze relatie te optimaliseren. Er kunnen uiteraard persoonlijke motieven zijn waarom door u kan worden afgeweken van de optimale situatie, maar dat is dan voor u wel een bewuste keuze.

Of het nu gaat om een besparing op onze kosten; een besparing door keuze van een andere ondernemingsvorm of gewoon het feit dat er bepaalde regelingen of subsidies (beter) kunnen worden toegepast wij scannen het voor u, overleggen het met u en begeleiden u bij eventuele vervolgstappen.

Bent u nog geen relatie bij WEA Randstad Accountants & Adviseurs BV dan begrijpen wij uw zorg volledig.

Er is namelijk een wir-war in het woud van regelgeving die moeilijk te doorgronden is. De specialisten van WEA Randstad vertalen deze wir-war naar voor u begrijpelijke taal.  Voor het uitvoeren van deze gratis bedrijfsscan betaald u helemaal niets. Leidt deze gratis bedrijfsscan voor u tot gegarandeerde besparingen dan is de vergoeding die u aan ons betaald maar een zeer beperkt gedeelte van deze besparing. Eén en ander is namelijk van de aard en omvang van de besparing, de eventuele terugwerkende kracht en het tijdelijke of permanente karakter van de besparing.

Graag lichten wij dit in een persoonlijk gesprek aan u toe.

Bent u geïnteresseerd in onze Gratis Bedrijfsscan vul dan hierboven uw gegevens in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.