Diensten

U staat bij ons centraal

Of u nu een starter bent, een eenmanszaak een vennootschap onder firma, een besloten vennootschap, vereniging of stichting, bij ons draait het om u.

Onder meer bieden wij u, eventueel is samenspraak met onze netwerkpartners, de volgende diensten aan op het gebied van:

Elk type onderneming (en ondernemer) in elke fase van haar bestaan kenmerkt zich in specifieke aandachtspunten en problematieken en wij zijn daarin thuis. U kunt vrijwel met elke vraag bij ons terecht en wij kunnen u ook echt helpen. Of het nu een vraag is die te maken heeft het opstarten van de onderneming; een investeringsbeslissing of begroting; het aangaan van een financiering: een complexe situatie of gewoon met het voeren van uw administratie, het maakt niet uit, wij helpen u.

Wij vertalen eventuele complexe situaties naar u in de taal die bij u past, omdat wij het belangrijk vinden dat u duidelijk en praktisch wordt geïnformeerd en als relatie ook weet wat er gebeurt. U bent tenslotte de ondernemer.

Zijn er vragen die verder gaan dan onze eigen expertise, ook dan helpen wij u desgewenst binnen ons netwerk aan een specialist die bij u past.

Ons beste advies is: neem geregeld contact met ons op! Een dergelijk contact wordt u door ons namelijk niet in rekening gebracht, maar is enorm waardevol. U bent direct bij het kantoor dat u verder kan helpen en wij blijven door u geïnformeerd waardoor wij adequaat kunnen adviseren en handelen in uw belang. Mondt een dergelijk contact uit in door ons te verrichten werkzaamheden dan berekenen wij die uiteraard wel door tegen de door ons scherp concurrerende tarieven.

Wij vinden het heel belangrijk dat duidelijk is wat u van ons en wat wij van u mogen verwachten. Voor praktisch alle (substantiële) door WEA Randstad uitgevoerde werkzaamheden is voor u vooraf duidelijk welk kostenaspect daarmee gepaard gaat en kunnen eventueel vaste prijsafspraken worden gemaakt. En bij WEA Randstad is een afspraak ook echt een afspraak.

Heeft u een vraag waar wij u mee kunnen helpen, neem dan contact op met uw aanspreekpunt binnen WEA of klik hier voor het maken van een vrijblijvende afspraak.