Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen komt in grove lijnen neer op het bewust omgaan met mensen, middelen en maatschappij bij het ondernemen.

Dit is iets wat wij bij WEA Randstad ook doen. Niet voor niets sturen wij reeds jaren aan op het meer digitaal werken en zijn wij ons bewust van onze positie in de maatschappij. U mag van ons als accountantskantoor verwachten waar een accountantskantoor dient te staan, Objectiviteit, onafhankelijkheid, deskundigheid, zorgvuldigheid, integriteit, professionaliteit en geheimhouding, de basisprincipes van elke accountant. Wij streven naar volledige transparantie bij en over onze werkzaamheden. Er wordt door ons met u open en eerlijk gecommuniceerd. Een afspraak is ook echt nog een afspraak en voor u is transparant wat wij wanneer voor u doen.

In de maatschappij is dit MVO een steeds belangrijker wordende factor. Bij aanbestedingen stellen de opdrachtgevers steeds vaker voorwaarden die te maken hebben met MVO. Zo kan er bijvoorbeeld worden gesteld dat dient te worden aangetoond dat er geen uitbestede werkzaamheden in lage lonen landen worden uitgevoerd; dat het productieproces waarborgen biedt ten aanzien van CO2 uitstoot of hergebruik van grondstoffen. WEA Randstad helpt u bij de inrichting van uw organisatie en denkt met u mee over de processen en procedures om ook u als MVO onderneming te positioneren.

Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening die wij u op MVO kunnen leveren, neem dan hier contact met ons op.